Grotestraat 49

7607CC 49 Almelo

Sieger Bedrijfsmakelaar

Interesse? Neem hier contact op via ons contactformulier.

Grotestraat 49


Belegging- en ontwikkelingsobject in het centrum van Almelo,
gelegen aan de Grotestraat 49, 49A en de Hagengracht 11

Bestemming: Het object valt binnen bestemmingsplan "Centrum". De voor ''centrum" aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. detailhandel, dienstverlening en horeca (categorieën 1 en 4). Bovendien mag het object in zijn geheel, ook de begane grond als woonhuis in gebruik worden genomen. Kamerverhuur is niet toegestaan.

Bouwhoogte: aan zowel de Grotestraat als aan de Hagengracht is een bouwhoogte mogelijk van 10 m. Het tussenliggende deel van 5 m. Onder de parkeerplaats aan de Hagengracht zijn destijds (11 stuks) schroefpalen aangebracht berekend op een gebouw van drie bouwlagen.

Huidige situatie:
De winkel aan de Grotestraat 49 in Almelo: Verhuurd

Oppervlakte: Circa 476 m² winkelruimte en circa 78 m² magazijn, toilet en pantry alles gelegen op de begane grond.

Frontbreedte: Circa 8,75 meter

Huurder: Kik Textilien und Non-Food B.V.

Huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Energielabel: B conform het rapport van Ingenieursbureau Gadella van 18-9-2015.

De bovenwoning aan de Grotestraat 49a te Almelo: Niet verhuurd

Indeling: De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en heeft een zelfstandige ingang aan de Jan Muldersgang en heeft de volgende indeling:

Begane grond:
Voordeur met videotoegangssysteem en trap uitkomende op het dakterras van de woning.

Eerste verdieping:
Royaal dakterras op het westen van houtkunststof (WPC) vlonderplanken. Gang met doorgang naar de woonkamer (circa 33 m²) met moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast met vriezer, gaskookplaat en inbouwoven. De woonkamer is voorzien van diverse inbouwkasten. In de woonkamer kijk je mooi uit over de Grotestraat. Verder bevinden zich op de eerste verdieping twee slaapkamers (circa 8,5 m² en 13 m²) voorzien van laminaat en een badkamer (circa 5 m²) voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, toilet, separate douche en wasmachine aansluiting. In de gang bevindt zich de trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Aan de royale overloop bevinden zich twee slaapkamers elk voorzien van een eigen wastafel (circa 16 m² en 12 m²). Aan de andere zijde van de overloop ligt een grote bergzolder van circa 21 m².
De woning is op dit moment niet verhuurd om de nieuwe eigenaar in de gelegenheid te stellen om deze naar eigen inzicht te gebruiken of te verhuren. De bovenwoning heeft een energielabel E.

De garage aan de Hagengracht 11 te Almelo: Niet verhuurd

Een royale garage van ruim 18 m² en een hoogte van 3 meter. De overheaddeur heeft een afmeting van 2,75 x 2,75 (hoogte x breedte). De garage is op dit moment niet verhuurd om de nieuwe eigenaar in de gelegenheid te stellen om deze naar eigen inzicht te gebruiken of te verhuren.

De parkeerplaats aan de Hagengracht in Almelo:

Op het eigen terrein bevindt zich een parkeerplaats (circa 125 m²) afgesloten met een hek en een handbediende slagboom. Eén parkeerplaats is op dit moment verhuurd voor € 540 per jaar. De overige drie parkeerplaatsen zijn op dit moment niet verhuurd om de nieuwe eigenaar in de gelegenheid te stellen om deze naar eigen inzicht te gebruiken of te verhuren. Onder de parkeerplaats zijn destijds (11 stuks) schroefpalen aangebracht berekend op een gebouw van drie bouwlagen.

De in deze aanbieding verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.


Informatie:


Prijs € 0
Status Beschikbaar
Hoofdfunctie Winkelruimte
Onderhoud goed
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Aantal parkeerplaatsen 4


Foto's: