Oelerweg 32 A

7555GT 32 HENGELO OV

Sieger Bedrijfsmakelaar

Interesse? Neem hier contact op via ons contactformulier.

Oelerweg 32 A


In het derde kwartaal van 2019 komt er door verhuizing van Apotheek Tuindorp de oude locatie beschikbaar. Door de moderne architectuur is het een opvallend pand aan de Oelerweg. Het pand heeft veel daglicht in de winkel door ramen in de zijgevel en een lange lichtstraat in het dak. Verder zijn er op de begane grond geen dragende binnenmuren waardoor het geheel naar eigen inzicht kan worden ingedeeld.

Locatie:
Het pand is gelegen aan de Oelerweg, een belangrijke verbindingsweg tussen het centrum van Hengelo, het bedrijventerrein Twentekanaal en de A35.

Bestemmingsplan:
Wildrinkshoek 2014; Gemengde bestemming (o.a. detailhandel, kantoren, dienstverlening). Wonen en kamerbewoning zijn niet toegestaan.

Indeling:
Begane grond: Totale oppervlakte circa 256 m². Winkelruimte met achtergelegen inpandig kantoor met veel glas, verwerkingsruimte, laboratoriumruimte, 2 werkruimtes met een aanrecht, ruimte voor een zuurkast, werkkast en toilet. Bij de achterdeur bevindt zich de toegang naar het magazijn. Aan de achterzijde van het pand is er een overdekte fietsenstalling.
Eerste verdieping: Totale oppervlakte circa 43 m² met een dakterras van circa 30 m². Overloop met garderobenis, toilet, doucheruimte, kantineruimte met pantry. Op de verdieping bevindt zich tevens een berging die via het dakterras kan worden bereikt.
Tweede verdieping: Totale oppervlakte van circa 10 m² en de mogelijkheid voor een dakterras van circa 25 m² (nu alleen betegeld t.b.v. glasbewassing). Overloop met cv-ruimte en een lichte kamer die in het verleden is gebruikt als slaapkamer van de dienstdoende apotheker.
Kelder: Onder het voorste deel van het pand ligt een kelder van circa 70 m². De kelder heeft een hoogte van circa 2,10. Onder de constructieve balken is de hoogte 1,80 meter.

De genoemde oppervlakten zijn gemeten vanaf de bouwtekening en zijn derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

De links naast het pand gelegen gang is gemeenschappelijk met het buurperceel en is voor ongeveer de helft eigendom van dit perceel. Achter het pand ligt nog een bestraat buitenterrein.

Mogelijkheden:
Indien het magazijn wordt gesloopt kan een leuke binnenstadstuin worden gecreëerd. Door de lichtstraat op de begane grond is het een pand met veel daglicht en zonder hinderlijke inkijk. Zie hiervoor de impressies die bij de foto's staan.

Energielabel: C. Energie-index (EI): 1,2
Koopprijs: € 250.000,00 k.k.
Overdrachtsbelasting: 6%
Indicatie aanvaarding: September 2019
Bij aangaan koopovereenkomst: 10% waarborgsom, te storten bij de notaris.

De in deze aanbieding verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.


Informatie:


Prijs € 0
Status Verkocht
Hoofdfunctie Winkelruimte
Onderhoud goed
Ligging Woonomgeving
Bereikbaarheid snelweg 1000 m - 1500 m
Bereikbaarheid station 1000 m - 1500 m


Foto's: