Resultaatgericht bedrijfsruimte huren

Aanhuren

Bij het gaan realiseren van ambities kan het lastig zijn om het hoofd koel te houden. Als bedrijfsmakelaar help ik u door zaken heen te kijken. Is het pand waar u uw zinnen op heeft wel geschikt? Is de omgeving wel zo bruisend als u denkt? Biedt het kantoorpand een duurzame werkplek voor alle medewerkers? En zo zijn er meer vragen die beantwoord moeten worden om bedrijfsrisico's goed te managen. Wilt u huurder worden van hét juiste pand voor uw bedrijf? Laat mij samen met u naar een succesvolle toekomst kijken.

 

Meteen een gesprek aanvragen?

Bel: 06 531 480 22 of vul hier ons contactformulier in.

Advies van betrokken aanhuur-makelaar

Als Bedrijfsmakelaar ben ik gespecialiseerd in het snel vinden en succesvol huren van bedrijfsruimtes. Dat doe ik door te starten met een gerichte zoektocht langs het grote aanbod, tegemoetkomend aan uw selectiecriteria. Samen gaan we bedrijfspanden bezichtigen. U krijgt een beter beeld en ik kijk kritisch naar zaken die niet direct in het oog springen. Ook houd ik juridische zaken tegen het licht die van invloed kunnen zijn op de continuïteit van uw bedrijf.

Huur overeenkomen voor maximaal rendement

Bent u positief en wilt u het pand gaan huren voor uw nieuwe bedrijf of uitbreiding? Dan kiezen we gezamenlijk voor een onderhandelingsstrategie. Tijdens deze belangrijke fase houd ik uiteraard voortdurend contact met u om een optimale huurovereenkomst te bereiken.