Sieger Wijnsma: Makelaar Taxateur en Adviseur

Sieger Bedrijfsmakelaar

Sieger Wijnsma maakt het verschil in de bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties. Tussen vastgoed ‘dromen’ en ze ‘waarmaken’.

Heeft u als ondernemer bepaalde groeiambities, wilt u (ver)huren of (ver)kopen of heeft u vragen over de waardering van een pand. Een pan(d)klare oplossing, erkende taxatie of een direct realistisch advies is wat u van mij, Sieger Wijnsma kunt verwachten. ‘Gefundeerd advies’ en ‘win-win situaties’ zijn -al meer dan 30 jaar – mijnbeproefde keyfactoren in het creëren van echt passend resultaat voor de commerciële vastgoedmarkt.

Na ruim 30 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij en taxaties werk ik nu solo voor diverse opdrachtgevers, waarvan enkele al jaren lang een vaste relatie zijn.

  • Van 1976 tot 1989 was ik in Leeuwarden werkzaam als makelaar taxateur bij Van der Schoot en Van Dijk, later Makelaardij Friesland –Groningen en –Drenthe. Waarvan de laatste 3 jaar als vestigingsdirecteur Leeuwarden.
  • Vervolgens was ik van 1989 tot 1996 Makelaar-taxateur/eigenaar van Mulder & Partners Makelaardij o.g., later Wijnsma & Partners Makelaardij o.g. te Hengelo.

  • Daarna van 1996 tot 2008 mede oprichter en –eigenaar van een full service makelaarskantoor met meerdere vestigingen in Twente.

  • Vanaf 1 oktober 2008: makelaar, taxateur en adviseur van commercieel vastgoed onder de naam Sieger Wijnsma Bedrijfsmakelaar gevestigd aan de Deldenerstraat 103 te Hengelo

Kortom: Ik ben als kleine betrokken en ongedwongen ondernemer, groots in uw vraag naar vastgoedresultaat. Bel me en ervaar direct of niet enkel de kennis maar ook "de klik" aanwezig is: +31(0)6- 531 48 022 | info@siegerwijnsmamakelaar.nl