Bedrijfsruimte lonend verhuren

verhuur

Bedrijfsruimte, kantoor of winkel verhuren? Ik verkoop al jaren bedrijven, kantoren en winkels in de regio Hengelo. Als bedrijfsmakelaar weet ik wat er speelt bij de ondernemers en ondernemers uit de regio kennen Sieger Wijnsma Bedrijfsmakelaar. Daardoor is de juiste connectie tussen huurder en verhuurder snel gemaakt.

Meteen een gesprek aanvragen?

Bel: 06 531 480 22 of vul hier ons contactformulier in.

Bedrijfsruimte lonend verhuren

Bedrijfsruimte, kantoor of winkel verhuren? Als bedrijfsmakelaar verhuur ik al jaren bedrijven, kantoren en winkels in de regio Hengelo. Ik weet wat er speelt bij de ondernemers en ondernemers uit de regio kennen Sieger Wijnsma Bedrijfsmakelaar. Daardoor is de juiste connectie tussen huurder en verhuurder snel gemaakt. Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste middelen om uw vastgoed onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Want het beste rendement wordt gehaald met de perfecte match voor uw vastgoed.

Gestructureerd verhuurplan geeft houvast

Logisch dat aspecten als de ligging en technische staat van het bedrijfspand in het plan van aanpak aan bod komen. Ook worden de financiële lasten onder de loep genomen. In mijn verhuurvoorstel adviseer ik u over een eerlijke huurprijs. En omdat ook juridische zaken een rol spelen, worden alle risico's in kaart gebracht. Zo raakt u op de hoogte van alle zaken waar u rekening mee moet houden voor een goed geregelde huurovereenkomst. Maar allereerst kom ik bij u langs om kennis te maken en uw zakelijk vastgoed te bezichtigen.