Vastgoed samen succesvol verkopen

Sieger Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsruimte, kantoor of winkel verkopen? Ik verkoop al jaren bedrijven, kantoren en winkels in de regio Hengelo. Als bedrijfsmakelaar weet ik wat er speelt bij de ondernemers. Formeel maar ook informeel ben ik uitstekend op de hoogte, zodat ik samen met u de volgende stap kan nemen. Als bedrijfsmakelaar ken ik de bedrijfsregio als geen ander en weet exact de weg tussen ondernemer, projectontwikkelaar en gemeentes. 

Vastgoed samen succesvol verkopen

Bedrijfsruimte, kantoor of winkel verkopen? Als bedrijfsmakelaar verkoop ik al jaren bedrijven, kantoren en winkels in de regio Hengelo. Ik weet wat er speelt bij de ondernemers. Formeel maar ook informeel ben ik uitstekend op de hoogte, zodat ik samen met u de volgende stap kan nemen. Als bedrijfsmakelaar ken ik de bedrijfsregio als geen ander en weet exact de weg tussen ondernemer, projectontwikkelaar en gemeentes. 

Verkoop planmatig aanpakken

Als bedrijfsmakelaar begeleid en ondersteun ik het verkoopproces, passend bij uw wensen. Van het opstellen van een verkoopplan, het regelen van bezichtigingen tot het voeren van onderhandelingen. Het is maar net welke kennis u zelf in huis heeft en waarbij u professionele hulp van mij kunt gebruiken. Altijd spreekt ik mijn strategie met u door. En omdat bij het verkopen van vastgoed veel regelgeving komt kijken, stel ik u op de hoogte van juridische zaken waarmee u rekening moet houden.

Uw verkoopdoel is onze ambitie

Ik geef de verkoop van uw vastgoed optimale kansen en zoeken altijd naar verbeterpunten. Zo help ik u door de ogen van potentiële kopers te kijken. Ook denk ik mee om belemmeringen bij voorbaat op te lossen. Wilt u exact weten hoe ik de verkoop van úw vastgoed tegen de beste condities zouden aanpakken? Ik ben benieuwd naar uw verhaal. In een persoonlijk gesprek leg ik u uit hoe uw tevredenheid de pijler van onze samenwerking vormt.

Meteen een gesprek aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!